Linked In Careers - Sedgwick
Blue verticle line

Kepada yang prihatin,

kami bersama anda.

Arrow design on the left side of the text

Kepada mereka yang menjangkaui jangkaan,

kami hormati anda.

Dots design on the left side of the image Careers Image3
Careers Image4

Dan kepada mereka yang memacu untuk membuat perbezaan,

kami mengalu-alukan anda.

Keprihatinan bermula dengan anda

Caring counts

Komitmen kami terhadap empati dan kepelbagaian adalah perkara yang meletakkan kami berbeza daripada yang lain. Apabila anda menyertai Sedgwick, anda akan mengalami cara kami menyokong dan meraikan satu sama lain dan memahami apa yang dimaksudkan apabila kami katakan, “Caring counts.”

Kerja boleh berbentuk fleksibel

Rakan-rakan, keluarga, kehidupan — semua ini penting bagi kami seperti juga bagi anda. Oleh sebab itu, kami menyokong keseimbangan kerja-kehidupan anda menerusi pilihan kerja secara fleksibel, alat-alatan bekerjasama modern dan banyak lagi.

Tujuan memacu kejayaan

Anda berpeluang untuk melakukan sesuatu yang bermakna menerusi kerja yang kami lakukan untuk pelanggan kami di seluruh dunia.

Penjagaan diri adalah penting

Kami prihatin tentang keperluan mental, fizikal dan profesional anda menerusi tawaran ganjaran dan faedah kami yang berkepelbagaian dan komprehensif.

Semangat merangsang kejayaan

Tidak mengira apa pun minat anda, penyelesaian dan kepakaran pelanggan kami yang pelbagai membolehkan anda menajamkan kemahiran anda dan mengembangkan kerjaya anda. Kami melabur dalam pembangunan berterusan kerjaya anda melalui Universiti Sedgwick kami sendiri.

Setiap orang berhak untuk dialu-alukan, dihargai, dihormati dan didengari

Keterangkuman bukan sekadar sesuatu yang kami katakan atau sesuatu yang kami dakwa telah kuasai. Keterangkuman ialah salah satu lima nilai teras kami dan ia adalah sesuatu yang kami usahakan setiap hari.

At Sedgwick, caring starts with our colleagues. Learn more by downloading our candidate brochure for the U.S. and International.

Sertai kami

Kerjaya di Sedgwick tempat semangat memenuhi tujuan untuk memberi kesan positif kepada dunia melalui perkhidmatan yang kami berikan kepada manusia sejagat dan organisasi-organisasi.

Tidak mengira sama ada anda seorang graduan baru atau profesional berpengalaman, kami mempunyai peluang besar di Sedgwick untuk anda termasuk: wakil khidmat pelanggan, jururawat, jurutera, penyelaras tuntutan, profesional IT dan banyak lagi!

KONTRAKTOR BEBAS: Daripada pelarasan harta benda hingga ke pemeriksaan kawalan risiko dan segala-galanya di antaranya.

Perihal Segwick

About Sedgwick Icon 1

30,000 rakan sekerja

About Sedgwick Icon 2

65 negara

About Sedgwick Icon 3

8,800 pelanggan

Prihatin pada semua orang, harta benda, jenama dan memperkasakan prestasi.

Ketahui lebih lanjut

Nilai teras kami

Best Employers Veterans  Square Dark

Forbes 2021 America’s best-in-state employers.

Microsoft Teams Image 10

Top 100 most loved workplace

Sedgwick 2022 Certification Badge

Great place to work