Chirurg / traumatoloog

26th Feb 2019

Sedgwick Medische zaken en Arbeidszaken (MAZ) zoekt een

Chirurg / traumatoloog voor een nevenfunctie als medisch adviseur medische aansprakelijkheid. (Amstelveen)

Wat gaat u doen als medisch adviseur?

Als medisch adviseur beoordeelt u de medische aspecten van claims op het gebied van medische aansprakelijkheid die worden ingediend bij de verzekerde zorginstellingen van onze opdrachtgevers en u brengt advies uit aan de schadebehandelaars. U werkt samen met twee zeer ervaren medisch adviseurs (voorheen chirurg/traumatoloog).

Wat verwachten wij van u?

  • ruime ervaring als medisch specialist (BIG geregistreerd);
  • affiniteit met medische aansprakelijkheid en preventie;
  • bekendheid met patiëntveiligheid en kwaliteit;
  • ervaring met medisch specialistische expertises;
  • uitstekende rapportage vaardigheden;
  • de bereidheid tot laagdrempelig overleg.

Wie zijn wij?

Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en deskundige begeleiding van Sedgwick. “Taking care of people is at the heart of everything we do.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

De afdeling

De afdeling Medische Zaken werkt voor particuliere verzekeraars en wij organiseren het medisch traject voor verzekeraars, waaronder naast medische aansprakelijkheid ook overlijdensrisico- arbeidsongeschiktheids- en ongevallenverzekeringen, en letselschade.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • een afwisselende functie waarin een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid wordt geboden;
  • een informele en professionele werksfeer binnen een dynamische, multidisciplinaire en internationale organisatie;
  • zowel loondienst als zzp constructie behoort tot de mogelijkheden;
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op basis van beschikbaarheid en kennis/ervaring.

Vragen?

Heeft u vragen over de functie medisch adviseur? Neem dan contact op met Hans Hoogeweegen, manager Sedgwick MAZ via 06-53670750 of via hans.hoogeweegen@nl.sedgwick.com.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in de functie van medisch adviseur en wilt u direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload uw cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter. Mailen kan ook, via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien uw sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply

Netherlands careers
Back to top