Hoofd Boekhouding

Ben je een ervaren, enthousiaste en gedreven kandidaat met passie voor Finance en wil je je verder ontwikkelen als hoofd boekhouding? Dan is dit jouw kans!

 Hoofd Boekhouding (Rotterdam, fulltime)

Wat ga je doen als hoofd boekhouding?

Als hoofd boekhouding ben je verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de administratie op grootboekniveau van verschillende entiteiten van Sedgwick. Je rapporteert aan de financieel directeur en werkt nauw samen met de administrateurs en de HR afdeling. Je zorgt voor het opstellen van journaalposten, beheert het balansdossier en analyseert de maand-, kwartaal- en jaarcijfers. Je bent hiernaast verantwoordelijk voor:

  • het bewaken van de cashflowplanning;
  • het vaststellen en doorvoeren van noodzakelijke herstelboekingen, afwikkeling van overlopende posten en reserveringen;
  • het begeleiden van de externe accountant bij de jaarlijkse NL GAAP controles en het geven van benodigde toelichting en uitleg.
  • het optimaliseren van de administratieve processen en het standaardiseren van werkmethoden;
  • het voorbereiden en het opstellen van de forecast, budget en de jaarafsluiting.

Je geeft als hoofd boekhouding geen leiding aan het team maar je coacht ze wel in hun werkzaamheden.

Wat neem je mee?

Als hoofd boekhouding ben je analytisch sterk en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent proactief, resultaatgericht en besluitvaardig. Hiernaast ben je communicatief sterk en kan je je goed inleven waardoor je uitstekend kunt samenwerken. Ook zien we graag:

·  een afgeronde hbo- opleiding richting Finance;

·  minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

·  ervaring met NL GAAP, US GAAP en SAP (of vergelijkbare administratieve systemen);

·  ervaring met het verwerken van rauwe data naar rapporten in Excel;

· goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Je vindt het hiernaast leuk om jezelf verder te ontwikkelen en ook bij te dragen aan de verdere invulling van deze nieuwe functie binnen Sedgwick.

Wie zijn wij?

Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en deskundige begeleiding van Sedgwick. “Taking care of people is at the heart of everything we do. Caring counts.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

De afdeling Finance NL

De afdeling Finance bestaat uit 10 medewerkers waaronder de financieel directeur, medewerkers crediteurenadministratie, debiteurenadministratie, een administrateur België en een administrateur Nederland & Antillen. De afdeling werkt nauw samen met o.a. HR, IT en de schade-experts en er hangt een informele sfeer.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

· marktconform salaris;

· jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;

· 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een feestdagentoeslag en eindejaarsuitkering;

· secundaire voorwaarden als een laptop en telefoon;

· gezellige activiteiten zoals kerstborrels, sinterklaasvieringen, afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels.

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie hoofd boekhouding? Neem dan contact op met Ahlam van Velzen, Finance Director Benelux, via 06-12692626 of via ahlam.vanvelzen@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van hoofd boekhouding en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Apply

Netherlands careers
Back to top