Letselschadebehandelaar / Claims Handler Letsel

Heb jij ervaring als letselschadebehandelaar en wil je graag verder groeien? Voel jij je thuis in een informele maar professionele organisatie waar je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt? Lees dan snel verder!

Letselschadebehandelaar / Claims Handler Letsel (Rotterdam, 32-40 uur)

Wat ga je doen als letselschadebehandelaar / claims handler?

Als letselschadebehandelaar behandel je lichte tot zware letselschadeclaims conform de eisen en wensen van de opdrachtgever. Je draagt zorg voor een correcte dossiervorming en beoordeling van de polis dekking. Hiernaast:

  • beoordeel je de aansprakelijkheid en voert hierover een inhoudelijke discussie;
  • onderhoud je, voornamelijk telefonisch, contact met benadeelden en andere betrokken partijen;
  • bewaak je de voortgang van je dossiers;
  • zorg je voor een correcte administratieve en financiële afwikkeling van de dossiers.

Als letselschadebehandelaar/claims handler bestaat er ook de mogelijkheid dat je (deels) op locatie bij één van onze gerenommeerde opdrachtgevers mag werken.                                                     

Wat neem je mee?

Je bent een besluitvaardige, resultaatgerichte en prestatiegerichte persoonlijkheid met een gezonde dosis humor. Je bent communicatief zeer vaardig en zoekt de samenwerking met je collega’s op om optimale resultaten te bereiken. Hiernaast zien wij graag:

  • een afgeronde (bij voorkeur een juridische, verzekeringstechnische of medische) hbo- of wo -opleiding;
  • minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • dat je in het bezit bent van WFT schade of dat je bereid bent deze te halen;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • klant- en servicegerichtheid.

Hiernaast vind je het leuk om (tijdelijk) bij onze opdrachtgevers op locatie te werken.

Wie zijn wij?

Sedgwick TPA (voorheen inTrust) is specialist op het gebied van Claims Management en Regres services en is onderdeel van Sedgwick, dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Met 80 medewerkers in Nederland behandeld Sedgwick TPA uiteenlopende schades voor verschillende opdrachtgevers waarbij de sterke focus ligt op letselschades. Het team is jong, ambitieus en er heerst een positieve, collegiale sfeer.

Sedgwick telt 21.000 collega’s in 65 landen die verschillende achtergronden en culturen vertegenwoordigen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 350 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie letselschadebehandelaar / claims handler letsel? Neem dan contact op met Dionne van Duuren, teammanager Claims Handling via 06-23681299 of via dionne.vanduuren@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van letselschadebehandelaar en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter, en o.v.v. “letselschadebehandelaar Rotterdam”. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw reactie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Apply

Netherlands careers
Back to top