Medewerker Marketing en Communicatie

Ben jij een creatief marketing- en communicatietalent en toe aan de volgende stap? Kom dan ons team versterken!                         

Medewerker Marketing en Communicatie

(Rotterdam, fulltime)                                                              

Wat ga je doen als medewerker Marketing en Communicatie?

Als medewerker Marketing en Communicatie bij Sedgwick is geen dag hetzelfde. Het ene moment ontwerp je een power point presentatie voor één van jouw collega’s en het andere moment ondersteun je bij het opstellen en verspreiden van persberichten en nieuwsbrieven. In al deze uitingen is een sterke boodschap het belangrijkste: jij kan je goed inleven in verschillende doelgroepen en weet het verhaal daarop aan te passen. Je houdt je onder andere bezig met:

 • het onderhouden van onze website en intranet;
 • het ondersteunen bij events, campagnes en beurzen;
 • het creëren van content (verhaal én beeld) voor verschillende doelgroepen en kanalen;
 • het ontwerpen van folders en flyers;
 • het (mede) opstellen en uitvoeren van content planning en het marketingplan.

Wat neem je mee?

Je vindt het leuk om te werken in een klein team waardoor je te maken krijgt met alle facetten van Marketing en Communicatie. Je bent pro actief, zelfstandig en op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Ook beschik je over:

 • een afgeronde mbo4 opleiding richting Marketing en Communicatie;
 • minimaal 1 à 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring met het maken van content in grafische programma’s als InDesign, Photoshop en Illustrator;
 • ervaring met Power Point, Word en Excel;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • creativiteit, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en een aanpakkersmentaliteit.

Wie zijn wij?

Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en deskundige begeleiding van Sedgwick. “Taking care of people is at the heart of everything we do.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 360 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

De afdeling

De afdeling Marketing draagt bij aan het behalen van de commerciële doelen en is verantwoordelijk voor de (inter)nationale branding van Sedgwick. De afdeling werkt hierbij samen met zowel de Internationale marketingcollega’s als de collega’s in Nederland. Je bent dus het ene moment in overleg met een collega in UK/USA en het volgende moment ondersteun je een Nederlandse collega met het maken van een presentatie. Snel schakelen, creatief uitwerken van ideeën en samen successen vieren! 

De Nederlandse marketingafdeling bestaat momenteel uit een commercieel manager (Jack de Klerk) en een sales en marketing coördinator (Döne Sari).

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

 • een marktconform salaris;
 • jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding;
 • laptop en mobiele telefoon;
 • op termijn de mogelijkheid om thuis te werken;
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van relevante opleidingen en cursussen;
 • gezellige activiteiten zoals kerstborrels, afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels.

 If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie medewerker Marketing en Communicatie? Neem dan contact op met Döne Sari, Marketing en Sales Coördinator, via 06-12900945 of via done.sari@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief (o.v.v. medewerker Marketing en Communicatie) t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de procedure. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply

Netherlands careers
Back to top