Medisch Claimbeoordelaar Medische zaken en Arbeidszaken

Ben je organisatorisch sterk en klant- en servicegericht, en wil je mensen helpen om bij ziekte of na een ongeval zo snel mogelijk weer grip op zaken te krijgen? Heb je daarnaast affiniteit met de verzekerings- of medische branche? Misschien is deze functie dan wel iets voor jou:

Medisch claimbeoordelaar Medische zaken en Arbeidszaken (MAZ) (Amstelveen, 32-40 uur)

Wat ga je doen als medisch claimbeoordelaar MAZ?

Als medisch claimbeoordelaar ben je werkzaam binnen het team dat verantwoordelijk is voor het medisch beoordelingstraject van claims op o.a. een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het compleet maken van het medisch dossier, werk je voor en schakel je met een medisch adviseur en heb je contact met de verzekerden om uiteindelijk tot een medisch advies te komen. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren onder andere:

· het verwerken en behandelen van claims op een AOV;

· het uitzetten van medische expertises;

· het bewaken van de planning, de voortgang en het totaaloverzicht van alle uitstaande opdrachten voor medisch advies;

· het verwerken van afgeronde medische adviezen in het systeem van de opdrachtgever;

· het professioneel en begripvol omgaan met verzekerden;

· het onderhouden van contact met zowel verzekerden als huisartsen en medisch specialisten;

· het in organisatorische en administratieve zin beheren en archiveren van de dossieradministratie, conform de geldende algemene/privacy richtlijnen.

 

Wat neem je mee?

Als medisch claimbeoordelaar ben je klant- en servicegericht en maakt daarbij een goede afweging tussen het klantbelang en het organisatiebelang. Je bent communicatief sterk en kan snel en accuraat werken. Hiernaast beschik je over:

· een afgeronde medisch secretaresse opleiding;

· uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden;

· affiniteit met verzekeringsbranche;

· gedrevenheid om samen met jouw collega’s de overeengekomen afspraken met de opdrachtgever te realiseren;

· denk je mee hoe dienstverleningen kunnen worden verbeterd of uitgebreid;

· ervaring met Word en Excel;

· goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift).

 

Wie zijn wij?

Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en deskundige begeleiding van Sedgwick. “Taking care of people is at the heart of everything we do.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

De afdeling Medische zaken en Arbeidszaken

Het team van MAZ bestaat uit een mix van projectmanagers, projectmedewerkers en medisch adviseurs. We werken voor particuliere verzekeraars en zijn actief op alle verzekeringsgeneeskundige marktsegmenten, waaronder naast arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ook overlijdensrisico- en ongevallenverzekeringen, letselschade en medische aansprakelijkheid. Het zorgen voor mensen is de kern van alles wat wij doen. Caring counts.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Naast een gezellige werksfeer met enthousiaste en hardwerkende collega’s bieden wij je:

· een marktconform salaris;

· jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;

· 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding;

· de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van relevante opleidingen en cursussen;

· gezellige activiteiten zoals kerstborrels, sinterklaasvieringen, afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels.

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie medisch claimbeoordelaar MAZ? Neem dan contact op met Hans Hoogeweegen, manager MAZ, via 06-53670750 via hans.hoogeweegen@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van medisch claimbeoordelaar MAZ en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Apply

Netherlands careers
Back to top