Medisch Secretaresse

Ben je organisatorisch sterk en klant- en servicegericht, en wil je mensen helpen om bij ziekte of na een ongeval zo snel mogelijk weer grip op zaken te krijgen? Heb je daarnaast affiniteit met de verzekerings- of medische branche? Misschien is deze functie dan wel iets voor jou:

Medisch secretaresse

(Amstelveen, 32-40 uur)

 Wat ga je doen als medisch secretaresse?

Als medisch secretaresse ben je werkzaam binnen het team dat verantwoordelijk is voor organisatie en het projectmanagement met betrekking tot medische advisering in letselschade en medische aansprakelijkheid. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren onder andere:

· het verwerken van aanvragen voor medisch advies;

· het in organisatorische en administratieve zin beheren en archiveren van de dossieradministratie conform de geldende algemene/privacy richtlijnen;

· zelfstandig opstellen en afhandelen van e-mails en correspondentie;

· telefonisch rappelleren bij verzoeken om medische informatie vanuit de curatieve sector.

Wat neem je mee?

Als medisch secretaresse ben je klant- en servicegericht en maakt daarbij een goede afweging tussen het klantbelang en het organisatiebelang. Je bent communicatief sterk en kan snel en accuraat werken. Hiernaast beschik je over:

· een afgeronde medisch secretaresse opleiding;

· uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden;

· affiniteit met verzekeringsbranche;

· gedrevenheid om samen met jouw collega’s de overeengekomen afspraken met de opdrachtgever te realiseren;

· ervaring met Word en Excel;

· goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift).

Hiernaast denk je graag mee over hoe onze dienstverlening kan worden verbeterd of uitgebreid.

Wie zijn wij?

Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en deskundige begeleiding van Sedgwick. “Taking care of people is at the heart of everything we do.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

De afdeling Medische Zaken en Arbeidszaken (MAZ)

Het team van MAZ bestaat uit een mix van projectmanagers, projectmedewerkers en medisch adviseurs. We werken voor diverse opdrachtgevers, zowel intern als extern en zijn actief op alle verzekeringsgeneeskundige marktsegmenten, waaronder naast arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ook overlijdensrisicoverzekeringen. Het zorgen voor mensen is de kern van alles wat wij doen. Caring counts.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

· een marktconform salaris;

· jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;

· 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding;

· de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van relevante opleidingen en cursussen;

· gezellige activiteiten zoals kerstborrels, sinterklaasvieringen, afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels.

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie medisch secretaresse? Neem dan contact op met Hans Hoogeweegen, manager Sedgwick MAZ, via 06-53670750 of via hans.hoogewegen@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van projectmedewerker medische zaken en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter, o.v.v. “medisch secretaresse”. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Apply

Netherlands careers
Back to top