Projectmedewerker Medische Zaken

Ben je organisatorisch- en communicatief sterk en ben je daarnaast klant- en servicegericht? Heb je tevens affiniteit met de verzekerings- of medische branche? Dan is deze functie vast iets voor jou:

Projectmedewerker Medische Zaken

(Amstelveen, 32-40 uur)

Wat ga je doen als projectmedewerker medische zaken?

In deze functie ben je samen met de rest van het team, dat zich bezig houdt met de organisatie en het projectmanagement met betrekking tot medische advisering in letselschade en medische aansprakelijkheid dossiers, de schakel tussen de medisch adviseur en de opdrachtgever. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren onder andere:

· het inhoudelijk beoordelen en verwerken van de ingekomen opdrachten en het zorgdragen voor de overdracht aan de medisch adviseur;    

· zelfstandig opstellen en afhandelen van e-mails en correspondentie;

· telefonisch rappelleren bij verzoeken om medische informatie vanuit de curatieve sector;

· beheer medisch archief;

· aansturen en begeleiden van medische (student) oproepkrachten.

 

Wat neem je mee?

Als projectmedewerker medische zaken ben je sociaal, flexibel, accuraat en leergierig. Je ziet het als een mooie uitdaging om in een jong, dynamisch team er voor te zorgen dat de medische dossiers zo nauwkeurig mogelijk worden beheerd. Hiernaast beschik je over:

· hbo/wo werk- en denkniveau;

· uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

· goede kennis van Word en Excel;

· ervaring met het telefonisch te woord staan van diverse partijen;

· goede organisatorische vaardigheden;

Je werkt met privacygevoelige (medische) informatie, en jij kan hier uiterst accuraat en discreet mee omgaan. De werkzaamheden zijn heel divers en daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen, zonder daarbij het overzicht te verliezen.

Wie zijn wij?

Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en deskundige begeleiding van Sedgwick. “Taking care of people is at the heart of everything we do.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

De afdeling Medische Zaken en Arbeidszaken (MAZ)

De afdeling  MAZ bestaat uit een mix van projectmanagers, projectmedewerkers, werkstudenten en medisch adviseurs. Ons team behandelt het projectmanagement en het medisch traject in het kader van letselschadezaken en medische aansprakelijkheid. Andere teams houden zich ook bezig met arbeidsongeschiktheid verzekeringen en aanvragen voor overlijdensrisicoverzekeringen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

· een marktconform salaris;

· jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;

· 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding;

· de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van relevante opleidingen en cursussen;

· gezellige activiteiten zoals kerstborrels, sinterklaasvieringen, afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels.

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie projectmedewerker medische zaken? Neem dan contact op met Hans Hoogeweegen, manager Sedgwick MAZ, via 06-53670750 of via hans.hoogewegen@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van projectmedewerker medische zaken en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter, o.v.v. “projectmedewerker medische zaken”. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Apply

Netherlands careers
Back to top