Schade-expert Productaansprakelijkheid en Recall

Wij zijn, ten behoeve van de afdeling Major & Complex Loss (MCL), op zoek naar een:

 Schade-expert Productaansprakelijkheid en Recall (Amstelveen of Rotterdam, fulltime)

Wat ga je doen als schade-expert Productaansprakelijkheid en Recall?

Bij productenaansprakelijkheid gaat het in bijna alle gevallen om contractuele Business to Business aansprakelijkheid, waarbij een, al dan niet inferieur, product is betrokken. Het werkgebied omvat onder meer voedingsmiddelen, verpakkingsmiddelen en diervoerders, maar ook tal van andere grondstoffen en producten, waaronder medische apparatuur, chemicaliën  en machines. Als schade-expert ben je verantwoordelijk voor:

· het objectief vaststellen van schaden en de oorzaak hiervan, binnen het vakgebied van productaansprakelijkheid en recall;

· het correct en op het juiste moment informeren van de betrokken partijen in het schadedossier, in lijn met eisen, wensen en behoeften;

· het meedenken over oplossingen;

· het onderhouden van een sterk relatienetwerk met opdrachtgevers voor directe opdrachtverstrekking in het eigen vakgebied en cross selling naar andere vakgebieden.

In deze functie ben je nationaal en internationaal werkzaam.

Wat neem je mee?

Als schade-expert productaansprakelijkheid en recall ben je klantgericht, stressbestendig en cijfermatig sterk. Hiernaast beschik je over:

· een afgeronde hbo of wo opleiding. Bij voorkeur in de voedingsmiddelentechnologie en/of quality assurance en/of rechten (in dat laatste geval is technische affiniteit wel een vereiste);

· affiniteit met juridische zaken;

· uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Kennis van Duits en/of Frans is een pré;

· minimaal vijf jaar werkervaring en ervaring met projectmatig werken;

· besluitvaardigheid en analytisch vermogen;

· ervaring met Excel is een pré.

Je bent bereid om zowel internationaal als nationaal werkzaam te zijn. Ook beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan je snel, helder en beknopt goed leesbare en eenduidige rapporten, brieven en e-mails schrijven. Het maken van een schrijftest maakt onderdeel uit van de procedure.

Wie zijn wij?

Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en deskundige begeleiding van Sedgwick. “Taking care of people is at the heart of everything we do. Caring counts.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

De afdeling Major & Complex Loss (MCL)

De afdeling MCL bestaat uit 32 experts en 10 secretaresses. Wij behandelen alle soorten schaden en zijn werkzaam vanuit Rotterdam, Amstelveen en Hoogeveen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

· marktconform salaris;

· jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;

· 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag en eindejaarsuitkering;

· secundaire voorwaarden als een laptop, telefoon, leaseauto en de mogelijkheid om thuis te werken;

· gezellige activiteiten zoals kerstborrels, sinterklaasvieringen, afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels.

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie schade-expert productaansprakelijkheid en recall? Neem dan contact op met Tef Tevonderen, schade-expert productaansprakelijkheid en recall, via 06-53562874 of via tef.tevonderen@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie schade-expert productaansprakelijkheid en recall en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter, o.v.v. de vacature. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Apply

Netherlands careers
Back to top