Schadebehandelaar / claims handler (bijbaan)

26th Feb 2019

Ben jij een student en op zoek naar een afwisselende baan naast je studie? Vind je het net als wij belangrijk jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen? Dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn! Voor een van onze snel groeiende afdelingen binnen Sedgwick TPA zoeken wij:

Schadebehandelaar/claims handler (bijbaan)

(Hoogeveen, 0-uren contract)

Wat ga je doen als schadebehandelaar/claims handler?

In samenwerking met de ervaren claims handlers behandel je (soms internationale) materiële en letselschade claims. De lichte dossiers wikkel je zelfstandig af en bij de zwaardere dossiers ondersteun je de ervaren collega’s. Je bent verantwoordelijk voor:

 • het verzamelen van informatie en het controleren op juistheid;
 • het onderhouden van contact met betrokken partijen over de voortgang van de claims;
 • het correct verwerken van gegevens in onze database;
 • een juiste administratieve en financiële afwikkeling van de dossiers;
 • het beoordelen van de polis dekking (collectieve ongevallen);
 • het administratieve ondersteunen bij een aantal dagelijkse werkzaamheden.

Wat neem je mee?

Als schadebehandelaar/claims handler beschik je over uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden en zie je het als een uitdaging om deze (telefonisch) in te zetten. Hiernaast:

 • ben je bezig met een hbo-/wo-opleiding, bij voorkeur op het juridische, verzekeringstechnische of medische vlak
 • ben je resultaatgericht, initiatiefrijk en bezit je over een gezonde dosis inlevingsvermogen;
 • kan je goed prioriteiten stellen en heb je daarbij altijd de klant in het achterhoofd;
 • beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed;
 • ben je leergierig en wil je jouw (vak-)kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Sedgwick TPA (voorheen inTrust) is specialist op het gebied van Claims Management en Regres services en is onderdeel van Sedgwick, dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Met 80 medewerkers in Nederland behandeld Sedgwick TPA uiteenlopende schades voor verschillende opdrachtgevers waarbij de sterke focus ligt op letselschades. Het team is jong, ambitieus en er heerst een positieve, collegiale sfeer. “Taking care of people is at the heart of everything we do.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

 • een marktconform salaris;
 • 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie schadebehandelaar/claims handler? Neem dan contact op met Berny van Loon, Teamcoördinator, via 06-22517298 of berny.vanloon@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van junior schadebehandelaar/claims handler (bijbaan)en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply

Netherlands careers
Back to top