Schadebehandelaar / Claims Handler Kabel-Infra

1st Feb 2019

Heb jij je ooit afgevraagd wat er gebeurt als er schade ontstaat na het raken van een netwerkkabel? Lijkt het je leuk om onderzoek te doen naar de oorzaak van de schade en contact te hebben met alle betrokken partijen? Dan is deze functie bij Sedgwick TPA echt iets voor jou!

Schadebehandelaar / Claims Handler Kabel-Infra (Rotterdam, fulltime)

Wat ga je doen als schadebehandelaar / claims handler?

Ter uitbreiding van onze afdeling Kabel en Infra zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Als schadebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van digitale dossiers van onze opdrachtgever. Het betreft hier schades aan netwerkkabels en jij zorgt ervoor dat het gehele proces rondom de afhandeling in goede banen wordt geleid. Je zorgt onder andere voor:

 • het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en e-mails van klanten van onze opdrachtgever;
 • het verzamelen van informatie over kabelschades en het controleren op juistheid;
 • het beoordelen van de aansprakelijkheid;
 • het informeren van de betrokken partijen over de voortgang van de claims;
 • een correcte administratieve en financiële afwikkeling van de dossiers.

Wat neem je mee?

Als schadebehandelaar / claims handler is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en dat je niet bang bent om de telefoon te pakken. Hiernaast:

 • beschik je over minimaal een afgeronde MBO+ opleiding;
 • vind je het leuk om via mail en telefonisch contact te hebben met klant en opdrachtgever;
 • heb je affiniteit met techniek (dit is een pre, maar zeker geen eis);
 • ben je initiatiefrijk, resultaatgericht en beschik je over inlevingsvermogen.

Ben je ambitieus en leergierig? Helemaal mooi! Je krijg in deze rol volop mogelijkheden om je kennis te verbreden op het gebied van schade afhandeling.

Wie zijn wij?

Sedgwick TPA (voorheen inTrust) is specialist op het gebied van Claims Management en Regres services en is onderdeel van Sedgwick, dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Met 80 medewerkers in Nederland behandeld Sedgwick TPA uiteenlopende schades voor verschillende opdrachtgevers waarbij de sterke focus ligt op letselschades. Het team is jong, ambitieus en er heerst een positieve, collegiale sfeer. “Taking care of people is at the heart of everything we do.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

De afdeling

In Rotterdam werken op de afdeling 7 claims handlers, 2 incassomedewerkers en 2 juristen in een informele setting. Jaarlijks behandelen wij ruim 15.000 schades aan netwerkkabels.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

 • een marktconform salaris;
 • jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding;
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van relevante opleidingen en cursussen;
 • gezellige activiteiten zoals kerstborrels, sinterklaasvieringen, afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels.

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie schadebehandelaar / claims handler? Neem dan contact op met Katja Bartels, Teammanager via 06-20459156 of via katja.bartels@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van schadebehandelaar / claims handler en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply

Netherlands Careers
Back to top