Schadebehandelaar materiële schade (multibranche)

16th Aug 2018

Heb je ervaring met het behandelen van materiële schadeclaims en wil je jezelf verder ontwikkelen? Ben je ambitieus en wil je werken in een uitdagende en dynamische werkomgeving? Misschien is deze functie dan iets voor jou:

Schadebehandelaar materiële schade (multibranche) (Leusden, 40 uur per week)

Samen met onze opdrachtgever, InShared, zijn wij op zoek naar talent! Weet jij waar jouw kwaliteiten liggen en weet je deze optimaal te benutten en te ontwikkelen? Lees snel verder en ontdek of jij bij InShared past:

Wat ga je doen als materiële schadebehandelaar?

Als schadebehandelaar ben jij het eerste aanspreekpunt voor verzekerden met materiële schade. Het is aan jou om ze gerust te stellen maar tegelijk de hele schademelding goed en snel af te handelen. Je bent verantwoordelijk voor:

 • het verzamelen van informatie en het controleren op juistheid;
 • het informeren van en overleggen met betrokken partijen over de voortgang van de schadeafhandeling;
 • het correct verwerken van gegevens in onze database;
 • een juiste administratieve en financiële afwikkeling van de dossiers.

Je hebt als schadebehandelaar dus veel contact met alle betrokken partijen en je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor een efficiënte en voortvarende afhandeling van de dossiers.

Wat neem je mee?

Je bent communicatief vaardig en je vindt het leuk om jouw onderhandelingsvaardigheden vooral telefonisch in te zetten.  Je bent ambitieus en ziet hoe dingen beter, anders of efficiënter kunnen. Je bent empathisch en laat je toegevoegde waarde op elk moment zien. Hiernaast herken je jezelf in het volgende:

 • je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • je hebt ervaring als schadebehandelaar materieel, bij voorkeur multibranche (auto, woon, reis);
 • je beschikt over doortastendheid en besluitvaardigheid;
 • eerlijkheid is voor jou belangrijk en je stelt de belangen van klant altijd voorop;
 • je wilt jezelf steeds verder ontwikkelen en gebruik maken van je kwaliteiten;
 • en je voelt je prettig in een dynamische en uitdagende werkomgeving.

Wie zijn wij?

Wij zijn inTrust Nederland bv., de specialist op het gebied van Claims Management en Regres services en onderdeel van Cunningham Lindsey. We hebben internationale roots en er werken circa 80 medewerkers in Nederland.

Als schadebehandelaar materiële schade treed je in dienst bij inTrust, maar zal je samen met een deel van jouw inTrust collega’s werkzaam zijn in Leusden op het kantoor van InShared. Deze gerenommeerde opdrachtgever staat voor openheid, eerlijkheid en transparantie. Je maakt onderdeel uit van een jong en enthousiast team schadebehandelaars en krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We dagen je uit om je talenten te ontdekken en verder uit te bouwen.

Wat kan je van ons verwachten?

Naast een gezellige werksfeer met enthousiaste en hardwerkende collega’s bieden wij je:

 • een afwisselende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid en goede begeleiding;
 • een informele en professionele werksfeer binnen een internationale, multidisciplinaire organisatie;
 • een goed salaris, afgestemd op opleiding en ervaring;
 • de mogelijkheid om relevante opleidingen te volgen of certificaten te behalen;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van deze functie? Neem dan contact op met Dionne van Duuren, Teamleider Claims Handling, via 06 – 23681299 of mail naar dvduuren@intrust-nl.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van schadebehandelaar materiële schade en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter. Mailen kan ook, stuur dan jouw gegevens naar recruitment@cl-nl.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een pre-employmentscreening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Apply

Netherlands Careers
Back to top