Secretaresse Personenschade

Ben jij empathisch en bovendien in staat om op een zakelijke manier mensen te woord te staan? Wil je als secretaresse echt inhoudelijk ondersteunen en niet alleen maar administratieve zaken oppakken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou:

 Secretaresse Personenschade (Eindhoven, fulltime)

Wat ga je doen als secretaresse?

Als secretaresse binnen de afdeling Personenschade ben je een belangrijk onderdeel van het team. Je bent de steun en toeverlaat van de personenschade experts, onze klanten en de afdeling. Je bent betrokken bij de behandeling van schadedossiers van personen die letsel hebben overgehouden na een ongeval. Je behandelt dus niet zomaar een dossier, het belang van de mens achter het dossier is van groot belang. Je bent als secretaresse verantwoordelijk voor:

· een correcte verwerking van vertrouwelijke (digitale) dossiers;

· de correspondentie met opdrachtgever en slachtoffers per mail of post;

· de bewaking van de termijnen in de dossiers;

· het behandelen van de dossiers conform de werkafspraken;

· agendabeheer, factureren en het nakijken van rapporten;

· telefonisch en schriftelijk contact met slachtoffers, belangenbehartigers en klanten met betrekking tot de dossiers of het plannen van bezoekafspraken.

Je bent niet alleen maar bezig met administratieve zaken maar bent echt dossier ondersteunend en de werkzaamheden zijn veelal inhoudelijk. Met de expert waarmee je samenwerkt, ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de dossiers.

 Wat neem je mee?

Je begrijpt dat je een belangrijke schakel bent in het geheel en dus een bijdrage kunt leveren aan de tevredenheid van de opdrachtgever én het slachtoffer. Je bent stressbestendig, empathisch en hebt snel door hoe je zaken geregeld krijgt. Hiernaast beschik je over:

· een afgeronde relevante mbo opleiding (bijvoorbeeld juridisch administratief dienstverlener);

· ervaring in een soortgelijke functie in de juridische en/of verzekeringswereld;

· uitstekende beheersing van de Nederlandse- en goede beheersing van de Engelse taal;

· goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;

· nieuwsgierigheid en leergierigheid;

· accuratesse en klantgerichtheid, ook als het druk of chaotisch is.

 Wie zijn wij?

Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en deskundige begeleiding van Sedgwick. “Taking care of people is at the heart of everything we do. Caring counts.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 350 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

Afdeling Personenschade

De afdeling Personenschade bestaat uit 30 experts, 15 secretaresses en 3 rekenkundig experts. Wij behandelen alle soorten letselschaden. We zijn werkzaam vanuit Rotterdam, Amstelveen, Eindhoven en Hoogeveen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

· een marktconform salaris;

· jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;

· 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding;

· gezellige activiteiten zoals kerstborrels, sinterklaasvieringen, afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels.

 

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie secretaresse? Neem dan contact op met Irene Slootjes, teamleider secretariaat Personenschade via 06-23226835 of via irene.slootjes@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van secretaresse en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter o.v.v. Secretaresse Eindhoven. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Apply

Netherlands careers
Back to top