Secretarieel medewerker

Ter uitbreiding van ons team van de afdeling Major & Complex Loss zijn wij op zoek naar een:

 Secretarieel Medewerker (Rotterdam, 24-32 uur)

 Wat ga je doen als secretarieel medewerker?

Als secretarieel medewerker binnen de afdeling MCL (Major & Complex Loss) ben je een belangrijk onderdeel van het team. Je bent de steun en toeverlaat van de MCL experts, onze klanten en de afdeling. Je bent betrokken bij de behandeling van schadedossiers. Als secretarieel medewerker ben je verantwoordelijk voor:

· een correcte verwerking van (digitale) dossiers;

· de correspondentie met opdrachtgevers en verzekerden;

· de bewaking van de termijnen in de dossiers;

· het behandelen van de dossiers conform de werkafspraken;

· agendabeheer, factureren en het nakijken van rapporten.

Met de expert waarmee je samenwerkt, ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de dossiers.

Wat neem je mee?

Als secretarieel medewerker op de afdeling MCL ben je resultaatgericht, toon je initiatief en ben je organisatorisch sterk. Hiernaast beschik je over:

· een afgeronde mbo opleiding tot secretaresse;

· enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;

· uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (een taaltest maakt onderdeel uit van de procedure);

· goede communicatieve vaardigheden, accuratesse en klantgerichtheid (ook als het druk is);

· affiniteit met ICT. Naast goede kennis van het MS officepakket Excel, PowerPoint en ben jij niet bang om in aanraking te komen met nieuwe systemen en termen;

· een grote mate van zelfstandigheid en pro activiteit, je kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie;

· beschikbaarheid op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Wie zijn wij?

Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en deskundige begeleiding van Sedgwick. “Taking care of people is at the heart of everything we do. Caring counts.”

Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.

Afdeling MCL

De afdeling MCL bestaat uit 32 experts en 10 secretaresses. Wij behandelen alle soorten schaden en zijn werkzaam vanuit Rotterdam, Amstelveen en Hoogeveen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:

· een marktconform salaris;

· jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;

· 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding;

· gezellige activiteiten zoals kerstborrels, sinterklaasvieringen, afdelingsuitjes en vrijdagmiddag borrels.

If you care, there is a place for you here

Vragen?

Heb je vragen over de functie secretarieel medewerker? Neem dan contact op met Meike van der Meer, Corporate Recruiter, via 06-15381504 of recruitment@nl.sedgwick.com.

Jouw baan?

Ben je geïnteresseerd in de functie van secretarieel medewerker en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Meike van der Meer, Corporate Recruiter o.v.v. “ secretarieel medewerker”. Voor vragen over de procedure kan je Meike bellen of appen via 06-15381504 of mailen via recruitment@nl.sedgwick.com. We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Apply

Netherlands careers
Back to top